Ignifugare lemn 2018-01-15T13:30:30+02:00

IGNIFUGARE LEMN

Executam procese de ignifugare a lemnului cu ajutorul solutiilor ignifuge si vopselurilor termospumante.

Ignifugarea lemnului este un procedeu prin care lemnul se trateaza cu substante ignifuge cu scopul de a mari rezistenta la ardere. Prin acest procedeu se mareste rezistenta lemnului la ardere nu se transforma intr-un material complet ignifug.
 • Ignifugarea nu numai ca ingreuneaza aprinderea lemnului, dar ii reduce si viteza de ardere si, totodata, reduce viteza de propagare a flacarilor.
 • In acest mod se castiga timp pretios.
 • Ignifugarea cea mai eficienta este cea prin imersie, fiind o metoda de profunzime, insa pulverizarea si pensularea, care sunt metode de suprafata, sunt si ele deosebit de eficiente.
proces ignifugare lemn

Ignifugarea este recomandata  la toate  constructiile ce au in componenta elemente din lemn!

Pentru siguranta dumneavoastra este recomandat inca din faza de constructie sa se efectueze tratamentul de ignifugare si insecto-fungicid a sarpantei casei dvs.
Prin ignifugare sarpantei se intelege procedura de aplicare a solutiilor ignifugante cu scopul de a ingreuna aprinderea lemnului din structura acoperisului  dar si de a ingreuna propagarea incendiului prin reducerea vitezei de ardere.
ignifugare lemn bucuresti

Daca ignifugarea este corect realizata, dar si intretinuta in timp, rezistenta la foc a unei cladiri poate fi imbunatatita de la gradul IV la gradul II.

In acest mod nu este necesar sa se apeleze si la alte masuri suplimentare de prevenire a incendiilor, care adesea pot fi foarte scumpe. Insa ignifugarea nu exclude luarea unor masuri de protectie cum ar fi instalatiile de stins incendiile, mijloacele de prima interventie sau instalatiile de semnalizare corespunzatoare.

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

  PRENUME *
  NUME *
  EMAIL *
  TELEFON
  Adauga proiectul tau

  CUM TE PUTEM AJUTA?