Etansare goluri tehnologice 2018-01-15T13:29:51+02:00

ETANSARE GOLURI TEHNOLOGICE

Oferim servicii de etansare goluri tehnologice cu ajutorul materialelor ignifuge de calitate superioara

Trecerile de cabluri, traversarile si deschiderile dintre compartimente sunt punctele vulnerabile ale cladirii in cazul unui incendiu

Pentru a spori protectia la foc a unei cladiri trebuie sa protejam punctele vulnerabile si greu accesibile ale acesteia. Trecerile de cabluri, compartimentele de incendiu sunt protejate pasiv cu produse antifoc, cu respectarea valorilor de rezistenta din proiectul cladirii pentru barierele de incendiu.

etansare goluri tehnologice
etansare goluri tehnologice
etansare goluri tehnologice

Protectia la foc a tubulaturilor este constituita dintr-o patura flexibila fabricata din vata minerala din silicati naturali de calciu si magneziu, încapsulata intr-o folie de aluminiu ranforsata cu fibre de sticla care ofera o buna izolare in prezenta umiditatii sau a agentilor chimici. Patura flexibila protejeaza termic tubulaturile sistemelor de ventilatie , sistemele de extractie ale hotelor de la bucatarii la focuri celulozice sau de hidrocarburi, oferind performante exceptionale la temperaturi ridicate.

etansare goluri tehnologice

Solutia ideala pentru umplerea cu usurinta a tuturor crapaturilor sau orificiilor este spuma poliuretanica

Capacitatea de expandare a spumei poliuretanice antifoc este foarte mare, de aceea este cea mai simpla si sigura solutie pentru etansarea crapaturilor sau a orificiilor tehnologice.

Spuma poliuretanica poate fi utilizata in cazul in care sunt crapaturi la treceri greu accesibile.

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

  PRENUME *
  NUME *
  EMAIL *
  TELEFON
  Adauga proiectul tau

  CUM TE PUTEM AJUTA?